sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Iso palomies 😊

Viikko alkoi alkusammutuskoulutuksen jĂ€rjestĂ€misen tunnilla. KĂ€vimme lĂ€pi, mitĂ€ alkusammutuskoulutus tavallisille ihmisille sisĂ€ltÀÀ ja miten turvallisuuteen pitÀÀ kiinnittÀÀ huomiota kun se pitÀÀ jĂ€rjestetÀÀn. SekĂ€ myös miten pitÀÀ herĂ€ttÀÀ kiinnostusta koulutettaville. 

Tuttu nÀköinen koulutus jokaiselle

Kaksi hauskaa asiaa tuli mieleen. 
EnsimmĂ€isenĂ€,  kuinka pitkĂ€ minĂ€ olen kuvissa muiden kurssilaisiin verrattuna. đŸ€”

Iso palomies 😂
Toinen, menemme poikani kavereiden lasten kanssa pari viikon pÀÀstÀ alkusammutuskoulutuksen Vantaan Rekolan. Hassua nÀhdÀ opitut asiat kÀytÀnnössÀ.

Toinen osa viikon tunneista, on ollut liikuntakasvatus. Opettaja ensin luokassa nÀytti, miten anatomia vaikuttaa urheiluun, eli tietyt ihmiset eivat vain sovellu esimerkiksi kyykkyjen tekemiseen. TÀssÀ tÀyttyy tunnistaa, ettÀ minÀ pitkÀnÀ ihmisenÀ en ole hyvÀ siinÀ. Teorian jÀlkeen, kÀvimme liikuntasalilla ja kÀvimme tarkasti lÀpi, miten kyykyyt ja rinnanveto tehdÀÀn oikeaoppisesti. Kyykyyt on vielÀ tuttu liike, mutta sen sijaan rinnanveto oli ihan uusi asia. En sitÀ ole elÀmÀssÀ kertaakaan tehnyt, mutta yritÀn nyt sen oppia ja treenata. Rinnanvedon ansiosta saa treenattua erittÀin laajasti lihasryhmiÀ.

   
EnsimmĂ€isen kerran rinnanveto, sen kylĂ€ huomaa 😂

Lyhyt ja mielenkiintoinen viikko meni nopeasti ja lÀhdimme kaikki koteihin isÀnpÀivÀn vietöön. Kurssissa vain kolmella on lapsia, se olikin minulle yllÀttÀvÀ.

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti