perjantai 28. kesäkuuta 2019

Pelastajan opintojen odottelu

Opiskelun odottelu ei ole samalla tavalla jännittävä kun pääsykokeisiin, tai tuloksien odottelu, vaikka silti innostavaa onkin. Kaikki on niin uutta. Uusi elämän polku,  uudet ystävät, uusi asunto ja uusi kaupunki.

Oli vähän vaikea tilata pelastusopiston vaatimuksien mukaiset vaatteet, koska olen, kuten yksi tuttu sanoi "solakka". Se jäi mieleen kylä, sillä en ole tätä sanaa kuulut aikaisemmin 😊.

Solakka pelastaja 😂


Vaateiden tilaaminen on tehty erittäin helpoksi, mutta minun mittojen virkapukuja kun ei ole, niin jouduin tilaamaan omien mittojen mukaan, mitä tarkoitti noin 40% hinnan nousua. Toki haluan näyttää hyvältä, sillä minähän edustan pelastajien ryhmän. Minulla nyt velvollisuudet ja tunnen vastuun. 😊 Kuten yksi pinnallinen tuttu sanoi "haluan nähdä ne vaatteet" 😂. Kai ihmiset katsovat eri tavalla meitä, kun olemme virkapuku päällä. Sen pitää ottaa huomioon.


Opiskelijan vaatetus pelastusopistolla


Täyttyy sanoa, että pelastusopiston toimisto, erityisesti sihteerit ovat todella avuliaita ja se yllätti minua. Sain apua aina todella nopeasti kun soitin tai laitoin viestin. Jotenkin ajattelin, että niin isossa ja ainoassa opistossa Suomessa oltaisiin ylimielisiä, mutta näin ei todellakin ole ja annan 10 pistettä asiakaspalvelusta.

Nyt kun vaatteet tilattu, hakemus  aikuiskoulutusrahastoon jätetty, pitää vain opettella puhumaan savvoo. 😊 Se on minun tavoiteni koulutuksen lisäksi ja haluan tietää kaikki savolaisista, haluan elää kuten he, haluan olla yksi heistä. Miä halua osso savvo, vai miten se meni, 😂 Onneksi yksi työkaveri on savolainen, hän on opettanut minua paljon savon juttuja 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti