torstai 4. heinäkuuta 2019

Palomiehen stereotyyppi

Nyt kun ensihuuma on haihtunut, alan pikku hiljaa asettua tähän. Enää reilu viisi viikkoa ja se alkaa. Jännä, että palomiehen stereotyyppi, erityisesti sairaalan päivystyksessä naissairaanhoitajien keskuudessa on huono. Palomies, pelastaja on heidän mielestään ylimielinen ja erityisesti epäluotettava naisten seurassa, miksi niin? Onko asia todellakin niin, vai onko tämä on vain yksi puoli kolikosta ja oikeasti niin ei ole? Jos asia on niin, mitä nykyiset työkaverit sanovat, se olisi harmi, mutta minua se ei haittaa. Minä olen se kuka olen. Minulla on päämäärä ja olen onnellinen siitä mitä teen. Erityisesti ihmisten autamisesta tulee hyvä olo.

Loppupeleissä me olemme kaikki saman arvoisia. Ihan sama onko kyseessä tummaihoinen, ylipainoinen, alkoholisti, huumeiden käyttäjä tai rikollinen. Meillä on kaikilla samalaiset tunteet ja omat elämänpolut. Ei pelastaja, poliisi, lääkäri tai vaikka presidentti ole muiden yläpuolella. se on aina ollut minun elämäni kompassi ja yritän pitää sen aina mielessä. 😊

Tässä mielellään haluaisin kuulla lukijoiden mielipidettä, onko asia teidänkin mielestä niin, että pelastajat ovat ylimieliset ja naisten huomioita kaipaavia ihmisiä. Kirjoitakaa kommentteihin anonyymina, jos ette halua näyttää omaa nimeä. 😊😉 Kiitos.

1 kommentti:

  1. Itse arvostan palomiehen ammattia suuresti, tekevät erittäin tärkeää työtä meitä kansalaisia varten ja aina saa apua olit sitten huumeidenkäyttäjä taikka ihan tavallien perus duunari. Palomiesten mukamas ylimielisenä pidetty maine voi johtua palomiesten hyvästä itsetunnosta, mutta pitää muistaa, että palomiehenäkin työskenteleen monenlaisia ihmisiä mielestäni on tyhmää laittaa koko palomies porukkaa yhteen kastiin, kyllä me ihmiset olemme paljon enemmän kuin se mitä teemme työksemme.

    VastaaPoista