sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Pääsykokeiden tuloksien odotellu

Pääsykokeista on kuulunut jo kolme viikkoa ja sanonta "odottavan aika on pitkä", pitää paikanssa. Pääsykokeissä meillä sanottiin, että vastaukset tulevat juhanuksen jälkeen.  Mutta uskon tiedon tulevan ennen siitä.

Joka päivä joku työkaveri tai ystävä kysyy "onko opiston vastaus tullut?". Vaikka se on kivaa, kun työkaverit, ystävät ja sukulaiset odottavat millainen vastaus opistolta minulle tulee, samalla se lisää paineita, miten vaikea minulle olisi kertoa jos saisin kielteisen vastauksen. En voi kaikkille ilmoittaa yhdellä viestille jos näin käy ja jokaisen kerta kun vastaisin, tulisi negatiivisia tunteita. Olisiko paljon helpompaa ja parempi olla kertomatta pääsykokeista ja koko koulutusesta kenellekään, silloin paineita ei olisi niin paljon. Toiselta, uskon pääseväni opistoon, jolloin hyvien uutisien kertominen tulee tuomaan piristystä elämään ja niistä on ihana keskustella.

Miten sain ne kaikki stressin liityvät asiat voittetua viimeisillä viikkolla? Tein paljon työtä, urheilin vielläkin enemmän. Vein viikoittain vauhdikaan elämän lasten kanssa. Kuten yksi minun tuttuni kerran sanoi, "jos halua unohta asioita hetkeksi , pidä itseä kiireisenä". Käytin tällä kerta juuri tämän tekniikan ja se toimii. Suosittelen muillekin, se toimii ja auttaa vähäksi aikaa unohtamaan stressin aiheita.

Viikonloppun hetki kuusijärven rannalla, aurinko, vesi ja luonto aina rentouttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti